Vinete la borcan cu marar

Printeaza

Vinete la borcan cu marar din: vinete, ardei, marar, otet, sare.

Ingrediente:Vinete la borcan cu marar

  • 2 vinete mari
  • 10 ardei iuţi
  • o legătură mărar
  • 100 ml oţet
  • 500 ml apă
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie felii, se presară cu sare şi se lasă 30 de minute să-şi lase sucul. Intre timp, apa, oţetul şi sarea se dau într-un clocot. Se taie aredii iuţi. Se repartizează vinetele şterse în borcane cu ardei iuţi şi mărar.

Se toarnă apa cu oţetul, se pun capace şi se întorc pe capac să se răcească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.