Tartine cu unt si muschi file

Printeaza

O reteta gustoasa de tartine cu unt, paine neagra,cotlet, piper rosu, coriandru boabe, chimen, enibahar, sare.

Ingrediente:Tartine cu unt si muschi file

  • 30 g de pâine neagră
  • 8 g unt
  • 30 g cotlet copt
  • 2 linguri de piper roşu
  • 2 linguri de coriandru boabe
  • 1 linguriţă de chimen
  • 1 lingură de enibahar boabe
  • 1/2 linguriţă de sare de mare, grunjoasă (opţional)

 

Mod de preparare:

Puneţi într-un vas piper roşu (mai degrabă aromat decât picant), chimen, enibahar şi coriandru, apoi zdrobiţi-le bine până se formează un praf condimentat.Tăvăliţi cotletul prin amestecul de condimente.

Puneţi cotletul pe o foaie de copt şi introduceţi-l la cuptor, la170-180°C, pentru o oră şi zece minute.

După ce îl scoateţi şi îl lăsaţi să se răcească, îl puteţi felia subţire. Feliaţi şi pâinea neagră, ungeţi-o cu un strat subţire de unt şi aşezaţi o felie de cotlet deasupra.

Tartine cu unt si muschi file

Tartine cu unt si muschi file

Pofta buna!


 

Tartine cu camembert si chimen

Tartine cu camembert si chimen din: camembert, unt, ceapa, chimen, sare, piper, boia. Ingrediente: 200 g camembert 2 linguri unt la temperatura camerei 1 ceapă tocată 1 linguriţă chimen măcinat sare piper boia   Mod de preparare: Se amestecă ingredientele, se fac tartine şi se decorează cu ardei gras.   Pofta buna!

Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua

Tartine cu salata de oua din: oua, maioneza, smantana, ceapa, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 ouă 2 linguri maioneză 4 linguri smântână o legătură ceapă verde o legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Ouăle se pun la fiert şi se lasă să fie tari. Intre timp, smântână si maioneza se amestecă. Se adaugă […]

Tartine cu camembert

Tartine cu ridichi

Tartine cu ridichi din: ridiche, branza, ulei, lamaie, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 1 ridiche neagră 100 g brânză cottage 2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de zeamă de lămâie 1 legătură de ridichi roşii sare piper fulgi de ardei iute verdeaţă   Mod de preparare: Decojeşte ridichea, apoi trece-o printr-un jet de apă. […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.