Tarta cu crema de branza

Printeaza

Tarta cu crema de branza din: biscuiti, unt topit, gelatina, crema de branza, avocado, limeta, fructe de padure.

Ingrediente: Tarta cu crema de branza

  • 250 g biscuiti
  • 100 g unt topit
  • 2 plicuri de gelatina granule
  • 500 g crema de branza dulce
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 fructe de avocado
  • 2 limete
  • 100 g fructe de padure

 

Mod de preparare:

Biscuitii zdrobiti ii amesteci cu untul topit si ii asezi pe fundul unei tavi cu pereti detasabili. Presezi bine si dai blatul format la cuptor pentru 10 minute, la foc mic, ca sa se usuce. Lasi blatul la racit.

Tai avocado in bucati si il pasezi foarte bine cu o furculita, pana rezulta un piure fin.

Adaugi sucul stors de la cele doua limete si coaja rasa. Incorporezi in crema de avocado branza dulce si zaharul si omogenizezi bine totul, cu un mixer la viteza mica, timp de cateva minute, pana rezulta o spuma fina.

Adaugi gelatina preparata conform instructiunilor si amesteci in continuare timp de 1 minut. Pui crema peste blatul de biscuiti si dai tarta la rece pentru 10 ore.

Decorezi cu fructe de padure.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.