Tarta cu crema de branza si mango

Printeaza

Tarta cu crema de branza si mango din: faina, zahar, oua, unt, crema de branza, coniac, mango, napolitane.

Ingrediente:Tarta cu crema de branza si mango

Pentru blat:

  • 200 g făină
  • 50 g zahăr
  • 2 linguriţe zahăr vanilat
  • 1 linguriţă coajă de lămâie şi portocală măcinată
  • 1 ou
  • 6 linguri apă
  • 100 g unt

Pentru umplutura:

  • 3 ouă
  • 500 g cremă de brânză
  • 2 linguriţe zahăr vanilat
  • 1 lingură coniac
  • 1 mango mare, bine copt
  • 200 g zahăr
  • 200 g napolitane cu ciocolată
  • 1 linguriţă unt

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, făina se amestecă cu untul, până se formează o compoziţie fărâmicioasă. Se adaugă zahăr, zahăr vanilat, coaja de citrice, oul şi apa. Se frământă aluatul.

Se modelează sub formă de disc, se înveleşte în folie şi se dă la frigider 30 de minute.

Se unge forma de tartă cu unt şi se pune discul de aluat pe mijloc. Cu degetele se întinde aluatul uniform şi se ridică pe margini.

Pentru umplutură se bat ouăle cu zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă napolitanele măcinate şi celelalte ingrediente, în afară de mango.

Fructul se curăţă şi se taie bucăţele. Compoziţia se toarnă peste aluat, se acoperă cu bucăţele de mango şi se coace 35 de minute în cuptorul preîncălzit la 180°C.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.