Tarta cu caise, alune si miere

Printeaza

Tarta cu caise, alune si miere din: făină, margarină, zahăr, apă rece, sare, caise, alune, miere.

Ingrediente:Tarta_cu_caise_alune_si_miere

  • 300 g făină
  • 250 g margarină
  • 50 g zahăr
  • 100 ml apă rece
  • 1 vârf cuţit de sare

Pentru umplutură:

  • 500 g caise
  • 100 g alune
  • 5 linguri miere

Mod de preparare:

Intr-un bol cerni făina. Adaugi zahărul, sarea şi margarina. Frămânţi ingredientele şi torni treptat apa, până obţii un aluat elastic. Laşi la frigider 2 ore.

Scoţi aluatul, îl întinzi şi-l aşezi în tava tapetată. Speli caisele, le scoţi sâmburii, le tai felii subţiri şi le pui peste aluat. Presari alunele. Dai la cuptor 25-30 de minute. După ce scoţi tava, ungi tar­ta cu miere.

Tarta cu caise, alune si miere

Tarta_cu_caise_alune_si_miere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.