Supa picanta de macrou si eglefin

Printeaza

Supa picanta de macrou si eglefin din: macrou, eglefin, supa de peste, ardei iute, ceapa, usturoi, rosii pasate, lapte de cocos, seminte de mustar, seminte de coriandru, turmeric, chimen, ghimbir, limeta, ulei vegetal.

Ingrediente:Supa_picanta_de_macrou_si_eglefin

  • 800 g macrou si eglefin
  • 500 ml supa de peste
  • un ardei iute curatat de seminte si tocat marunt
  • o ceapa tocata
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 500 ml rosii pasate
  • o cutie de lapte de cocos
  • 2 linguri de seminte de mustar
  • o lingura de seminte de coriandru
  • 2 lingurite de turmeric
  • o lingurita de chimen pisat
  • o lingurita de ghimbir ras
  • o limeta
  • ulei vegetal

 

Mod de preparare:

Incălziţi ulei într-un vas şi adăugaţi condimentele uscate.

După câteva minute, adăugaţi ceapa, usturoiul, ardeiul iute şi sotati până se înmoaie.

Turnaţi deasupra roşiile pasate, amestecaţi şi adăugaţi supa de peşte. Dati în clocot şi adău­gaţi macroul.

După 10 minute, scoateţi macroul şi adăugaţi eglefinul.

Curăţaţi macroul de oase, puneţi înapoi în vas, turnaţi laptele de cocos şi stoarceti deasupra lămâia.

Mai tineti câteva minute pe foc. Potriviţi de sare şi piper şi serviţi.

Supa picanta de macrou si eglefin

Supa_picanta_de_macrou_si_eglefin

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Supa picanta cu avocado

Supa picanta cu avocado din: unt, faina, lapte, smantana, sare, coaja de lamaie, avocado, suc de lamaie, ceapa, ardei iute, piper, smantana, chili. 6 portii Ingrediente: 30gr unt 30gr faina 240ml lapte 240ml smantana 1 lingurita sare Coaja rasa de la 1 lamaie 3 avocado, fara coaja 1 lingura suc proaspat de lamaie 1/2 lingurita […]

Reteta zilei: Supa picanta cu legume

Supa picanta cu legume din: cartofi, morcovi, ardei iuti, sare, piper, ulei, apa.   Ingrediente: 6 cartofi 5 morcovi 2 ardei iuti sare, piper ulei apa     Mod de preparare: Spalati, curatati si tocati toate ingredientele. Adaugati ulei intr-o oala. Adaugati legumele si gatiti cateva minute. Adaugati apa si fierbeti 20-30 de minute. Asezonati […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.