Supă de legume coapte

Printeaza

Supă de legume coapte din: supa vegetala, cartofi dulci, ardei grasi, radacina de ghimbir, telina si ulei de masline.

retete

Ingrediente:

  • 2  căni de supă vegetală strecurată
  • 1  cană de cartofi dulci (portocalii) tăiaţi cubuleţe
  • 1  cană de cartofi tăiaţi cubuleţe
  • ½ cană de ardei graşi, tăiaţi cubuleţe
  • 1 lingură de rădăcină de ghimbir, dată pe răzătoare
  • ½ cană de ţelină, tocată
  • 1  lingură de ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Încălzeşte cuptorul la 475 grade F. Pune legumele într-o tavă adâncă. Presoară legumele cu ulei de măsline şi amestecă până când toate legumele sunt acoperite cu ulei.

Pune legumele în cuptor şi coace timp de aproximativ 20 de minute sau până când legumele sunt moi.

Încălzeşte două căni de supă vegetală strecurată. Scoate legumele coapte din cuptor şi pune-le în supa de legume strecurată şi încălzită.

Pune amestecul pe foc până fierbe, după care dă focum mai mic şi fierbe la foc înăbuşit timp de 30 de minute.

Ia supa de pe foc şi las-o să se răcească.

Când s-a răcit, pune legumele în blender şi mixează. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.