Supa de mazare cu rasol de porc

Printeaza

Supa de mazare cu rasol de porc din: mazare, rasol de porc, morcov, ceapa, telina, usturoi, foi de dafin, sare, piper, supa de pui, apa.

Ingrediente:Supa de mazare cu rasol de porc

  • 1/2 kg mazare
  • 1 rasol de porc
  • 1 morcov, ras
  • 1 ceapa, cuburi
  • 2 tulpini de telina cu frunze ,cuburi
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • foi de dafin
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 cutie supa de pui
  • 8 cani de apa

 

Mod de preparare:

Puneti intr-o oala mazarea, rasolul feliat, morcov, ceapa, telina, usturoi, foi de dafin , sare, piper, supa de pui si apa. Nu se amestecă ingredientele . Acoperiti si gatiti 2-3 ore.

Indepartati carnea de pe oase si scoateti foile de dafin. Adaugati carnea inapoi in oala.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.