Supa de ceapa cu untura si ardei iute

Printeaza

Supa de ceapa cu untura si ardei iute din: ceapă, untură de porc, usturoi, ardei iute, pastă de roşii, oregano, busuioc, vin alb sec, bulion de carne, sare, piper negru, piper de Cayenne, zahăr, pâine albă, mozzarella.

Ingrediente:Supa_de_ceapa_cu_untura_si_ardei_iute

  • 250 g ceapă
  • 1-2 l.s. untură de porc
  • 1/2 căţel de usturoi
  • 1/2 ardei iute mic
  • 1-2 l.s. pastă de roşii
  • 1/2 l.c. oregano mărunţit
  • 1/2 l.c. busuioc tocat
  • 75 ml vin alb sec
  • 350 ml bulion de carne
  • sare, piper negru
  • 1 praf piper de Cayenne
  • 1 praf zahăr
  • 2 felii pâine albă
  • 50 g mozzarella

Mod de preparare:

Ceapa se taie fideluţă şi se prăjeşte în untură încinsă. Se toacă usturoiul şi ardeiul iute şi se prăjesc la rândul lor.

Se încorporează pasta de roşii, se condimentează cu oregano şi busuioc, se stinge cu vin alb şi se adaugă bulionul de carne.

Se înfierbântă cuptorul la 200″ C. Supa se lasă să fiarbă la foc potrivit 25-30 min., se gustă şi se pune în căni rezistente la foc.

Se ornează cu câte o felie de pâine albă care se acoperă la rândul ei cu o felie de mozzarella (caşcaval) şi se dă ptr. puţin timp la cuptor.

Supa de ceapa cu untura si ardei iute

Supa_de_ceapa_cu_untura_si_ardei_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.