Supa cu pui de balta

Printeaza

Supa cu pui de balta din: pulpe de pui de balta, supa limpede, usturoi, vin, foi de dafin, ulei, ceapa, lapte, faina, ardei, smantana si sare.

 

Ingrediente:Supa_cu_pui_de_balta

  • 30 pulpe de pui de baltă
  • 1 1/2 l supă limpede
  • 6 căţei de usturoi
  • 1 pahar cu vin
  • 2 foi de dafin
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapă mare
  • 1/2 pahar cu lapte
  • 1 lingură cu făină
  • 50 g ardei
  • 1 lingură cu smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Puneţi supa la fiert şi când clocoteşte, adăugaţi pulpele de pui de baltă, bine spălate. Puneţi foile de dafin, ceapa şi vinul. După ce clocoteşte supa 10 minute, strecuraţi-o.

Din ulei şi făină, faceţi un rântaş alb, pe care îl stingeţi cu supă.

Tăiaţi pulpele de pui de baltă în cuburi mici şi puneţi-le în supă. Pregătiţi un mujdei, combinaţi-l cu smântână, şi „dregeţi“ supa cu ou.

 

 

Supa cu pui de balta

Supa_cu_pui_de_balta

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.