Supa crema de sfecla rosie

Printeaza

Supa crema de sfecla rosie din: sfecla, cartof, iaurt, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa crema de sfecla rosie

  • 2 sfecle roşii
  • 1 cartof
  • 120 g iaurt
  • 1 ceapă roşie
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele, se taie cubuleţe şi se pun la fiert cu 600 ml de apă şi un cub de condimente. După ce au fiert, se mixează totul, se adaugă ulei de măsline, sare şi piper după gust şi se amestecă.

Se serveşte cu o lingură de iaurt şi cu crutoane de pâine integrală.

 

Pofta buna!

 

Stiati ca: Sfecla roşia este o legumă excelentă pentru dietă, deoarece conţine multe vitamine, dar puţine calorii. Conţinutul ridicat de fibre încetineşte asimilarea glucidelor şi depunerile de grăsimi.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.