Supa crema de dovlecei cu crutoane

Printeaza

Supa crema de dovlecei cu crutoane din: dovlecei, cartofi, ceapa, ulei, busuioc, seminte de dovleac, ardei, sare, piper, crutoane.

Ingrediente:

  • 1 kg dovlecei
  • 3 cartofi
  • 2 cepe mici
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 linguriţă busuioc
  • 100 g seminţe dovleac
  • 2 ardei graşi roşii
  • 1 ardei iute roşu
  • sare
  • piper
  • crutoane

 

Mod de preparare Supa crema de dovlecei cu crutoane:

Cureţi dovleceii, îi tai cubuleţe şi apoi îi coci la cuptor 20 de minute. Ii scoţi şi îi mixezi.

Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti până devine aurie. Indepărtezi coaja cartofilor, îi tai cubuleţe şi îi pui peste ceapă.

Adaugi piureul de dovlecei, ardeiul iute tocat, busuiocul, sarea, piperul şi 2 litri de apă.

Fierbi cam o jumătate de oră la foc mic, apoi mixezi compoziţia.

Poţi servi supa caldă, cu miez de seminţe şi crutoane.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine supa crema de dovlecei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.