Supă ardelenească de agrişe

Printeaza

O reteta de supa ardeleneasca de agrise din: agrise, ceapa, morcov, telina, patrunjel, orez, smantana, galbenus, unt, patrunjel verde si sare.

Ingrediente:Supă ardelenească de agrişe

  • 300 g agrise
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 patrunjel
  • 1 lingura cu varf de orez
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus
  • 25 g unt
  • patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi agrişele şi le speli. Speli, cureţi şi tai cubuleţe legumele, mai puţin ceapa, pe care o tai mărunt şi căleşti totul în unt până se înmoaie puţin.

Adaugi apoi 1,5-2 I apă cu puţină sare şi laşi să fiarbă. Spu­mezi şi, după 20 de minute, adaugi orezul spălat în 2-3 ape.

Când toate componentele sunt fiţerte, freci oul cu smântână, iei vasul de pe foc şi adaugi ames­tecul de smântână şi ou, potriveşti cfe sare şi pui pătrunjelul tocat mărunt.

Pentru culoar!, poţi încălzi puţin ulei în care adaugi un vârf linguriţa de boia de ardei şi torni peste supă.

 

Pofta buna!


Supa crema de gulie

Supa crema de gulie din: gulii, cartofi, lamaie, samntana, sare, piper. Ingrediente: 4 gutiii un kg cartofi o lămâie 300 ml smântână de gătit sare piper   Mod de preparare: Guliile curăţate de coajă se taie cuburi care se stropesc cu suc de lămâie. Se curăţă şi cartofii şi, împreună cu guliile, se pun ta […]

Supa de ciuperci cu mustar

Supa de ciuperci cu mustar din: ciuperci, ceapa, ulei, smantana, mustar, amidon, sare, piper. Ingrediente: 450 g ciuperci albe o lingură ulei 2 cepe 750 ml supă de pui 125 ml smântână 2 linguriţe muştar iute 1/2 linguriţă amidon pătrunjel sare piper   Mod de preparare: In oala de fiert se pune ceapa tăiată felii […]

Supa cu peste si fructe de mare

Supa cu peste si fructe de mare din: midii, creveti, caracatita, peste, ulei, ceapa, vin, rosii, usturoi. Ingrediente: 400 g midii 150 g creveţi 150 g caracatiţă 2 fileuri de peşte alb 2 linguri ulei o ceapă 65 ml vin alb 200 g roşii în conservă un căţel usturoi   Mod de preparare: Se spală […]

Supa verde cu spanac

Supa verde cu spanac din: broccoli, spanac, ceapa, sare, smantana. Ingrediente: o căpăţână mică broccoli 350 g spanac o ceapă un morcov sare smântână pentru servit   Mod de preparare: Broccoli desfăcut şi morcovul curăţat şi tăiat rondele se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă 10 minute şi se […]

 

 

Incoming search terms:

  • supa de agrise
  • ciorba de agrise
  • supa de agrese
  • ciorba de agrise ardeleneasc de post
  • supa de agrese ardeleneasca
  • supa ardeleneasca de agrise
  • supa de agrise reteta
Sumar
recipe image
Nume reteta
Supă ardelenească de agrişe
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

2 comentarii

  1. Este buna o astfel de supa? Macar mancabila ca sa zic asa

  2. este a 6-a oara când

    Este a 6-a oara când gatesc anul asta supa dupa reteta asta. Ce fac în plus este ca fierb o afumatura în apa dupa care scot afara afumatura.
    Multam fain

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.