Strudel cu cirese, migdale si pesmet

Printeaza

Strudel cu cirese, migdale si pesmet din: foaie plăcintă, cirese, pesmet, zahar, zahar vanilat, fulgi de migdale, ou, zahar pudra.

 

Ingrediente: Strudel_cu_cirese_migdale_si_pesmet

  • 1 foaie plăcintă
  • 500 g cireşe
  • 100 g pesmet
  • 150 g zahăr
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 50 g fulgi de migdale
  • 1 ou pentru uns
  • zahăr pudră, pentru decor

Mod de preparare:

Speli cireşele, le scoţi codiţele şi sâmburii şi le pui la scurs. Le amesteci cu zahărul, zahărul vanilat şi pesmetul, întinzi foaia de plăcintă, pui umplutura de cireşe şi uneşti capetele.

Aşezi ştrudelul într-o tavă de chec cu hârtie de copt, cu partea superioară în jos. îl ungi cu ou şi presari fulgi de migdale.

Dai tava la cuptor până se rumeneşte ştrudelul, iar după ce s-a răcorit îl pudrezi cu zahăr.

Strudel cu cirese, migdale si pesmet

Strudel_cu_cirese_migdale_si_pesmet

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    vreau si eu din strudelul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.