Spuma de capsuni cu coriandru

Printeaza

Spuma de capsuni cu coriandru

Ingrediente:Spuma de capsuni cu coriandru

  • 300 g căpşuni
  • 10 frunze de coriandru si 6 pentru decor
  • 100 g zahăr
  • 250 ml smântână lichidă foarte rece
  • 2 albuşuri

Preparare:

Spală şi scoate codiţele de la căpşuni. Păstrează trei bucăţi pentru decor. Taie-le pe celelalte în patru si amestecă-le cu coriandru.

Bate smântână lichidă, încorporând puţin câte puţin zahărul. Dă la rece. Bate albuşurile până devin zăpadă şi stau pe tel. Amestecă apoi delicat piureul de căpşuni cu frişca şi încorporează albuşurile bătute spumă.

Repartizează spuma în 6 cupe. Decorează cu o jumătate de căpşună şi o frunză de coriandru. Dă la frigider până în momentul servirii. Mai poţi decora si cu zahăr colorat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.