Smochine umplute cu bacon

Printeaza

Smochine umplute cu bacon din: smochine, branza, alune, bacon, otet, sare.

Ingrediente:Smochine umplute cu bacon

  • 12 smochine
  • 1 lingură oţet
  • 1/2 linguriţă sare
  • 150 g gorgonzola
  • 50 g alune
  • bacon

 

Mod de preparare:

Se crestează smochinele, apoi se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se stropesc cu oţet balsamic şi se presară peste ele puţină sare de mare.

Se face un amestec din brânza gorgonzola şi alunele de pădure tocate mărunt. Se pune umplutură de gorgonzola în fiecare smochină, după care se înfăşoară fiecare în câte o felie de bacon.

Se pune tava la cuptor, la 180°C, pentru cateva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.