Salata Boueuf de post

Printeaza

Salata Boueuf de post din: morcovi, ceapa, telina, pastarnac, patrunjel, cartofi rosii, castraveti murati, fasole, lamaie, sare, mustar, ulei.

Ingrediente:Salata Boueuf de post

  • 500 g morcovi carote
  • 2 cepe roşii
  • 1 ţelină mare
  • 200 g păstârnac
  • 200 g pătrunjel
  • 500 g cartofi roşii
  • 5 castraveţi muraţi
  • 250 g fasole albă
  • 1 lămâie
  • sare
  • muştar
  • ulei

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se pune la fiert cu fasolea albă. Apoi se taie zarzavaturile cubuţele (mai puţin ceapa).

Se dă fasolea prin maşina de tocat, se adaugă ceapa, apoi se freacă cu muştar şi ulei până se obţine o maioneză.

Se adaugă zeamă de lămâie.

Se amestecă maioneza cu zarzavatul, se pun şi castraveţii tăiaţi cubuleţe şi se potriveşte de sare.

Salata se pune pe un platou, se ornează cu gogoşari, măsline şi verdeaţă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.