Rulouri de sparanghel in sos de curry

Printeaza

Rulouri de sparanghel in sos de curry din: piept de pui, sparanghel, ulei, smantana, unt, mustar, curry, sare, piper.

Ingrediente:Rulouri de sparanghel in sos de curry

  • 1 piept mare de pui
  • 1 legătură de sparanghel
  • ulei

Pentru sos:

  • 200 g smântână
  • 1 linguriţă cu unt
  • 100 g muştar iute
  • 1 vârf de cuţit de curry
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Feliază şi condimentează puiul, apoi bate-l uşor cu ciocanul de şniţele, până obţii felii bine întinse. Dă-le la rece 30 de minute, între timp, prepară sosul. Topeşte untul într-o tigaie, adaugă muştarul, praful de curry, sare şi piper după gust.

Subţiază cu smântână şi amestecă încontinuu.

Dacă nu foloseşti smântână pentru gătit, este posibil să se taie sosul, caz în care este mai bine să încălzeşti smântână pe baie de aburi. Curăţă sparanghelul, opăreşte-l un minut în apă clocotită cu sare.

Trece-l prin jet de apă rece Aşază 1-2 beţişoare de sparanghel pe fiecare „şniţel” de pui şi înfăşoară cu grijă. Prăjeşte rulourile în ulei încins şi scoate-le pe un prosop de hârtie care să absoarbă excesul de grăsime.

Serveşte imediat, cu sosul cald de smântână şi curry, cu garnitură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.