Rulouri de peste cu branza feta

Printeaza

Rulouri de peste cu branza feta din: ton, foi de placinta, broccoli, spanac, lamaie, usturoi, branza feta, sare de mare, ulei de masline.

Ingrediente: Rulouri_de_peste_cu_branza_feta

  • 360g ton în ulei de măsline
  • 2 foi de plăcintă
  • 200g broccoli sau foi de spanac
  • 1 lămâie
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 felie de brânză feta
  • sare de mare
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Se opăresc broccoli sau foile de spanac în apă clocotită cu sare. Se scurg şi se toacă  mărunt. Se condimentează cu ulei, un căţel de usturoi şi coaja de lămâie. Se scurge tonul, iar brânza se taie în cuburi mici.

Se aşază foile de plăcintă pe masă şi se ung cu ulei şi apă călduţă pentru a se înmuia.

Se adaugă deasupra broccoli tocat (foile de spanac), tonul şi brânza, apoi se ruleaza pentru a obţine un cilindru lung.

Se înveleşte în folie de plastic şi se lasă să se odihnească în frigider pentru cel puţin o jumătate de oră.

Se îndepărtează folia, se aranjează ruloul pe o foaie de copt, se unge cu ulei, se taie cu grijă în bucăţi de 4 cm grosime şi se coace într-un cuptor preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 30 de minute. Rulourile se servesc calde şi crocante, aranjându-le pe vase individuale, unul lângă altul.

Rulouri de peste cu branza feta

Rulouri_de_peste_cu_branza_feta

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce bine arata rulourile

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.