Ruladă din carne tocată cu spanac şi roşii

Printeaza

Ruladă din carne tocată cu spanac şi roşii

Ingrediente:Ruladă din carne tocată cu spanac şi roşii

  • 750 g came tocată
  • 300 g spanac
  • 1/2 kg roşii
  • 100 g caşcaval
  • 3-4 cartofi noi
  • 2 căţei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingură muştar
  • 4 linguri pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • busuioc
  • 1 felie pâine
  • 2 cepe

 

Mod de preparare:

Speli spanacul şi-l pui la fiert pentru 3-5 minute. Inmoi apoi pâirea în apă, o presezi bine să se scurgă zeama, o adaugi peste carnea tocată împreună cu oul, muştarul, o ceapă tocată, sare şi piper după gust şi omogenizezi compoziţia.

După ce a fiert puţin spanacul, îl scurgi şi-l pasezi, apoi dai caşcavalul pe râzătoare. Pe o folie de aluminiu întinzi carnea tocată, apoi spanacul, presari caşcavalul ras, pui 3 roşii tocate şi rulezi fără să prinzi folia de alu­miniu.

Răsuceşti capetele foliei, aşezi rulada într-o tavă cu puţină apă şi o dai la cuptor pentru 50 de minute. în acest timp, cureţi cartofii şi-i rumeneşti în ulei încins.

Ceapa rămasă o tai mărunt şi o căleşti în ulei, pui roşiile tocate, pasta de tomate, usturoiul pisat şi laşi să fiarbă 10 minute. Potriveşti gustul de sare, piper şi busuioc şi dai sosul deoparte.

După ce s-a copt rulada, desfaci folia, o tai felii şi o aduci la masă cu cartofii prăjiţi şi sosul de roşii alături.

Ruladă din carne tocată cu spanac şi roşii

Rulada din carne tocata cu spanac si rosii

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.