Rulada din carne tocata cu spanac si branza

Printeaza

Rulada din carne tocata cu spanac si branza din: carne tocată de vită, oua, pesmet, branza, faina, paine, spanac, ceapa verde, usutroi verde, morcovi, marar, patrunjel, ardei iute, sare, piper, ulei de măsline.

Rulada_din_carne_tocata_cu_spanac_si_branza

Ingrediente:

  • 500 g carne tocată de vită
  • 2 ouă
  • 2 linguri pesmet
  • 6 linguri brânză rasă
  • 2 linguri făină
  • 1 felie de pâine
  • 400 g spanac
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură usturoi verde
  • 2 morcovi
  • mărar, pătrunjel
  • 1 ardei iute
  • sare, piper
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Fierbi spanacul şi îl laşi la scurs, apoi căleşti ceapa şi usturoiul şi adaugi spanacul. Condimentezi cu sare, piper şi ardei iute. Pui morcovii la fiert.

Separat, ames­teci într-un castron carnea tocată, ouăle, făina, pesmetul, brânza rasă şi pâinea înmuiată şi stoarsă, sarea şi piperul. întinzi amestecul pe o foaie de copt.

Peste stratul de carne pui un strat de verdeţuri, în margine aşezi morcovii feliaţi. Rulezi uşor, cu ajutorul hârtiei de copt.

Dai la cuptorul preîncălzit pentru 15 minute, cu tot cu hârtia de copt, pe care apoi o desfaci şi mai laşi preparatul la foc mic iute, încă 20 de minute.

Rulada din carne tocata cu spanac si branza

Rulada_din_carne_tocata_cu_spanac_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.