Reteta zilei: Sos de gratar cu ceapa si usturoi

Printeaza

Sos de gratar cu ceapa si usturoi din: ceapa, usturoi, whiskey, ketchup, otet, sos worchestershire, zahar brun, sos iute, sare, piper.

Ingrediente: Sos de gratar cu ceapa si usturoi

  • ½ ceapă, feliata
  • 4 catei usturoi
  • ¾ ceasca whisky
  • 2 căni ketchup
  • ⅓ ceasca oțet
  • ¼ cana sos worcestershire
  • ½ cana zahar brun
  • 1 linguriță sos iute
  • ½ lingurița sare
  • ½ lingurița piper

Mod de preparare:

Într-o tigaie, adăugați ceapa feliată, usturoiul tocat și whisky-ul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mic și se gătește aproximativ 10 minute.

Sos de gratar cu ceapa si usturoi

Între timp, combinati ketchup-ul, oțet, worcestershire, zahăr brun, sos iute, sare și piper. Amestecați bine până când toate sunt combinate.

După ce ceapa și usturoiul s-au înmuiat, adăugați amestecul de ketchup. Se amestecă și se fierbe timp de 20 de minute.

Sos de gratar cu ceapa si usturoi

Turnați sosul într-o strecurătoare.

Folosiți pentru friptura la gratar.

Sos de gratar cu ceapa si usturoi

Sos de gratar cu ceapa si usturoi

Sos de gratar cu ceapa si usturoi

Savurati!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Sos de gratar cu ceapa si usturoi
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.