Reteta zilei: Pizza cu conopida si mozarella

Printeaza

Pizza cu conopida si mozarella din: conopida, parmezan, mozzarella, sare, busuioc, oregano, praf de usturoi, piper rosu, migdale, ou, topping.

Ingrediente: Pizza cu conopida si mozarella

  • 1 conopidă
  • ¼ cana parmezan
  • ¼ ceasca mozzarella
  • ¼ lingurița sare
  • ½ lingurița busuioc uscat
  • ½ lingurița oregano uscat
  • ½ linguriță praf de usturoi
  • fulgi de piper roșu
  • 1 lingură de migdale
  • 1 ou
  • topping-uri, dupa preferinta

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt.

Spălați, rupeti si uscați conopidă. Pasati la blneder si gatiti la microunde 4 minute.

Pizza cu conopida si mozarella

Transferati pe un prosop si lasati sa se raceasca.

Stoarceți cât mai multă apă din conopida.

Adaugati într-un bol, impreuna cu parmezan, mozzarella, sare, busuioc uscat, oregano uscat, praf de usturoi și piper roșu.
Presarati migdale si adaugati oul și amestecați cu mâinile.

Pizza cu conopida si mozarella

Intindeti apoi pe foaia de copt. Se coace timp de 8-11 minute. Scoateți din cuptor.

Adăugați sos, brânză și topping-uri, dupa preferinta. Mai dati la cuptor încă 5 – 7 minute.

Serviti pizza calda.

Pizza cu conopida si mozarella

Pizza cu conopida si mozarella

Pizza cu conopida si mozarella

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.