Reteta zilei: Piept de pui la gratar cu miere si mustar

Printeaza

Piept de pui la gratar cu miere si mustar din: piept de pui, miere, mustar dijon, cimbru, ulei de masline, sare, piper.

Piept_de_pui_la_gratar_cu_miere_si_mustar_06

Piept de pui la gratar cu miere si mustar

Ingrediente:

  • 1 piept de pui, taiat bucati pe lungime
  • ¼ ceasca de miere
  • ¼ cana mustar dijon
  • 2 linguri de frunze de cimbru proaspat, tocat
  • 1 ½ linguri de ulei de masline
  • Sare si piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Pregatiti gratarul si incalziti la foc mediu. Intr-un bol, amestecati impreuna miere, mustar si cimbru tocat. Incorporati ulei de masline si condimentati cu sare si piper.

Piept_de_pui_la_gratar_cu_miere_si_mustar

Asezonati pieptul de pui cu sare și piper si puneti pe gratar. Frigeti aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Ungeti cu sos dupa ce s-a fript cateva minute, pe fiecare parte.

Piept_de_pui_la_gratar_cu_miere_si_mustar_04

Transferati pe un platou de servire, lasati sa se odihneasca 5 minute, apoi serviti.

Piept_de_pui_la_gratar_cu_miere_si_mustar_05

Piept de pui la gratar cu miere si mustar

Piept_de_pui_la_gratar_cu_miere_si_mustar_06

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.