Reteta pizza cu legume

Printeaza

Reteta pizza cu legume din: faina, apa, drojdie, margarina, ceapa, morcov, telina, cimbru, pasta de rosii, masline, ciuperci, sare, piper.

Ingrediente:Reteta pizza cu legume

  • 600 g făină
  • 300 g apă caldă
  • 50 g drojdie
  • 1 lin­guriţă margarină
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ţelină mică
  • cimbru
  • 2 cutii pastă de roşii
  • 100 g măsline
  • 1 cutie ciuperci
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu drojdia desfăcută în pu­ţină apă călduţă, apoi se adaugă apa caldă, mar­garina şi 1 linguriţă de sare. Se face un aluat, care se lasă să crească în tava unsă şi tapetată cu făină. Ceapa, morcovul şi ţelina se curăţă, se dau pe râzătoare şi se călesc.

Se adaugă cimbru, piper şi pasta de roşii. Pentru a se înmuia sosul se adaugă puţină apă. Se lasă să şe răcească, apoi se întinde peste aluatul crescut.

Se ornează cu măsline tăiate feliuţe şi ciuperci. Se dă la cup­tor 30-40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.