Rețetă de Mochi Japonez

Printeaza

Rețetă de Mochi Japonez din: faina de orez, zahar, apa, amidon de porumb, pasta de fasole, crema de ciocolata, fructe.

 

Ingrediente:

  • 1 cană de făină de orez glutinos (Mochiko)
  • 1/4 cană de zahăr
  • 1 cană de apă
  • Amidon de porumb sau făină de orez (pentru presărat)
  • Umplutură opțională: pasta de fasole azuki, cremă de ciocolată, fructe etc.

 

Mod de preparare:

Într-un bol, combinați făina de orez glutinos și zahărul.

Adăugați treptat apa și amestecați până obțineți o pastă omogenă.

Acoperiți bolul cu folie de plastic și gătiți la microunde timp de 4 minute.

Răsturnați aluatul pe o suprafață presărată cu amidon de porumb sau făină de orez.

Împărțiți aluatul în bucăți mici și umpleți cu umplutura dorită.

Închideți mochi-ul și dați-i formă rotundă sau ovală.

Rețetă de Mochi Japonez

Informații Nutriționale (per porție):

  • Calorii: 100 kcal
  • Carbohidrați: 25g
  • Proteine: 1g
  • Grăsimi: 0.1g

Mochi este un desert tradițional japonez făcut din făină de orez glutinos și este de obicei consumat în timpul sărbătorilor japoneze. Are o istorie profundă în cultura japoneză și este adesea asociat cu sărbătoarea de Anul Nou.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Cheesecake Japonez Moale și Delicios

Cheesecake Japonez Moale și Delicios din: biscuiti digestivi, unt, branza de vaci, smantana, oua, zahar, faina, extract de vanilie. Cheesecake-ul japonez este un desert ușor și pufos, adorat pentru textura sa moale și gustul delicat. Acesta este inspirat de bucătăria japoneză, care se remarcă prin eleganța și rafinamentul preparatelor. Cheesecake-ul japonez este o alegere excelentă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.