Pulpa de miel la gratar cu rozmarin

Printeaza

Pulpa de miel la gratar cu rozmarin din: ceapa, usturoi, rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere, ulei de masline, sare, piper, pulpa de miel.

Ingrediente:Pulpa de miel la gratar cu rozmarin

  • 1/2 ceapa
  • 4 catei de usturoi, curatat
  • 2 linguri de frunze de rozmarin
  • coaja de la 1 lamaie
  • 1 lingura otet de mere
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • 1 buc pulpa de miel, dezosata

 

Mod de preparare:

Puneti ceapa, usturoi, rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere si ulei de masline intr-un blender si procesati pana la omogenizare. Se presara carnea de miel cu sare si piper.

Puneti amestecul de ceapa si dati la rece 1-2 ore.

Scoateti din frigider si lasati 20 de minute. Incalziti gratarul si infigeti o frigaruie. Puneti mielul pe gratar si gatiti 10-15 minute pe fiecare parte.

Transferati pe o farfurie mare, se acopera cu folie de aluminiu si lasati sa se odihneasca timp de 5-10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.