Pulled Pork Dulce-Picant

Printeaza

Pulled Pork Dulce-Picant din: carne de porc, zahar brun, paprika, chili, sare, ghimbir, miere, ananas.

Descoperă variație dulce-picantă a clasicului american. Această rețetă combină dulceața cu iuțeala pentru a crea un gust unic, ideal pentru iubitorii de aventuri culinare.

Perfectă pentru prânzuri memorabile sau petreceri în aer liber.

Reteta Pulled Pork Dulce-Picant

Ingrediente:

  • 2 kg de carne de porc
  • 4 linguri de zahăr brun
  • 2 linguri de paprika dulce
  • 1 lingură de chili fulgi
  • 1 lingură de sare
  • 1 linguriță de piper negru
  • 1 linguriță de ghimbir pudră
  • 200 ml de sos BBQ cu miere
  • 150 ml de suc de ananas

 

Mod de preparare:

Amestecați zahărul, paprika, chili, sarea, piperul și ghimbirul pentru a crea amestecul.

Masati carnea cu amestecul și lăsați-o să se odihnească peste noapte.

Preîncălziți cuptorul la 130°C.

Așezați carnea într-o tavă, turnați sucul de ananas și acoperiți cu folie.

Coaceți timp de 6-7 ore până când se desface ușor cu furculița.

Sfâșiați carnea și amestecați-o cu sosul BBQ cu miere.

Serviți cu garnituri precum cartofi copți sau salată de varză.

Pulled Pork Dulce-Picant

Informații Nutriționale (per porție):

  • Calorii: 510
  • Carbohidrați: 15g
  • Proteine: 38g
  • Grăsimi: 30g

 

Această versiune dulce-picantă a pulled pork-ului reprezintă o fuziune între gusturile tradiționale americane și influențe exotice, demonstrând adaptabilitatea și versatilitatea acestei mâncăruri în cultura culinară modernă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pulpa de porc cu rozmarin la cuptor

Pulpa de porc cu rozmarin la cuptor

Pulpa de porc cu rozmarin la cuptor din: pulpa de porc, unt, usturoi, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg pulpă de porc un pachet unt 10 căţei usturoi 5-6 crenguţe rozmarin sare piper   Mod de preparare: Carnea se găureşte din loc în loc şi se umplu golurile cu căţei de usturoi. Se acoperă toată carnea […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.