Placinte din aluat de paine

Printeaza

Placinte din aluat de paine din: făină, drojdie umedă, sare, apa calduta.

Placinte_din_aluat_de_paine

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 5 g drojdie umedă
  • sare
  • apă călduţă

Mod de preparare:

Reţeta este una foarte simplă. Amesteci 500 g făină cu 5 g drojdie umedă, pui sare şi apă călduţă, până când aluatul de­vine mai gros decât cel de clătite.

Laşi la dospit circa 40 de minute sau până îşi dublează volumul.

Formezi cu mâna udă plăcintele şi le pui în ulei încins, până când prind culoarea arămie.

Le poţi umple, după preferinţă, cu brânză sau mere.

Placinte din aluat de paine

Placinte_din_aluat_de_paine

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.