Pizza picanta cu bacon si salam

Printeaza

Pizza picanta cu bacon si salam din: faina, drojdie, ulei, sare, salam, cascaval, bacon, rosii, ardei iute.

Ingrediente:Pizza picanta cu bacon si salam 

Pentru blat:

  • 300 g făină
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml apă caldă

Pentru umplutură:

  • 150 g salam
  • 100 g caşcaval
  • 100 g bacon
  • 50 g măsline fără sâmburi
  • 2-3 ciuperci
  • 2 roşii
  • 1 ou
  • 1 ardei iute roşu

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cernută cu apa, câte puţin, uleiul, sarea şi drojdia. Se frământă un aluat potrivit de tare şi se lasă la crescut puţin.

Se întinde o foaie şi se pune într-o tavă unsă (0 32 cm). Se unge foaia de blat cu oul bătut şi se aşază salam, ciuperci, bacon, măsline, ardei iute şi roşii tăiate felii subţiri. Se presară oregano şi caşcaval ras.

Se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc potrivit, 20-25 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.