Piept de pui cu orez

Printeaza

Piept de pui cu orez din: piept de pui, sos de soia, orez, ulei, supa de pui, ceapa, ardei gras, telina, oua, salata verde.

Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.

Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.

 

Ingrediente:

  • 150gr piept de pui gatit si maruntit
  • 1 lingura sos de soia
  • 120gr orez
  • 30ml ulei
  • 300ml supa de pui
  • 2 cepe tocate
  • 1 ardei gras tocat
  • 2 tije telina tocata
  • 2 oua batute
  • 1 salata verde tocata

 

 

Mod de preparare:

Combinati puiul, soia si 1/2 lingurita sare si lasati deoparte 15 minute. Gatiti orezul in ulei incins, amestecand frecvent.

Reduceti focul si incorporati mixul de pui, apoi supa. Acoperiti si gatiti 20-25 minute. In ultimele 10 minute adaugati ceapa, ardeiul si telina.

Amestecati. Dati intr-o parte orezul si adaugati oualele batute. Incorporati in orez si dupa 2 minute adaugati si salata.

Gatiti inca 1 minut si serviti.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.