Piept de pui umplut cu mozzarella

Printeaza

Piept de pui umplut cu mozzarella din: piept întreg de pui, mozzarela, oua, pesmet, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:

  •  un piept întreg de pui
  •  200 g mozzarela
  •  2 ouă
  •  pesmet fin
  •  sare
  •  piper
  •  ulei pentru prăjit

 

Mod de prearare:

Carnea se taie în asa fel încât să se obţină o foaie cât mai întinsă. Se presară cu sare si piper pe partea care va fi la interior.

Se asază felii de brânză, se rulează şi se prinde cu scobitori.

Se trece carnea prin ouăle bătute, apoi prin pesmet si se pune la prăjit în baie de ulei.

Se scoate pe şervete absor­bante.

 

Piept de pui umplut cu mozzarella

Piept_de_pui_umplut_cu_mozzarella

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.