Peste la cuptor cu rosii si praz

Printeaza

Peste la cuptor cu rosii si praz din: pastrav, praz, sare, rosii, ceapa, usturoi, ulei, mozzarella, piper.

Ingrediente:Peste_la_cuptor_cu_rosii_si_praz

  • 4 fileuri păstrăv
  • 2 bucăţi praz
  • 1 praf sare
  • 2 roşii
  • 1 ceapă
  • 3 căţei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 2 felii brânză mozzarella
  • 1 praf piper

 

Mod de preparare:

Speli şi usuci peştele, apoi îl laşi deoparte. Tai ceapa julien, iar usturoiul îl zdrobeşti. Cureţi primele două foi de la praz, îl speli, îl tai rondele şi aşezi legumele într-un vas în care ai turnat ulei.

Presari sare şi piper, după gust, pui fileurile unse cu puţin ulei, aşezi roşiile tăiate rondele, torni 1/2 cană cu apă, acoperi tava cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor.

O ţii 30 de minute, scoţi folia, aşezi, dacă vrei, feliile de brânză şi o mai laşi 10 minute.

Peste la cuptor cu rosii si praz

Peste_la_cuptor_cu_rosii_si_praz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/peste-la-cuptor-cu-rosii-si-praz html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.