Peste la cuptor cu legume si sos

Printeaza

Peste la cuptor cu legume si sos din: file de cod, lamaie, ulei, morcovi, sare, piper, usturoi, fasole, maioneza.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de cod
  • 1 lămâie
  • 2-3 linguri ulei
  • 4 morcovi tăiaţi pe lung
  • sare
  • piper
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 mână de fasole păstăi

Pentru sos:

  • 100 g maioneză
  • 4 căţei de usturoi

 

Mod de preparare Peste la cuptor cu legume si sos:

Opăreşti, câteva minute, în apă cu sare fasolea verde şi morcovii, apoi îi scoţi.

Speli peştele, îl usuci, îl stropeşti cu zeamă de lămâie şi îl dai cu sare şi piper.

Torni într-un vas termorezistent uleiul, aşezi fasolea, usturoiul tăiat şi morcovii.

Dai legumele cu sare şi piper, pui fileurile de cod şi bagi la cuptor 15 minute.

Pentru sos, zdrobeşti în mojar căţeii de usturoi, îi freci bine, presari sare şi piper, apoi îi încorporezi uşor în maioneză.

Serveşti fileurile de peşte cu legume, sos de maioneză.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.