Pastrav in crusta de sare si rozmarin

Printeaza

Pastrav in crusta de sare si rozmarin din: păstrăvi, oua, sare grunjoasa, rozmarin, cimbru uscat, lamie.

Pastrav_in_crusta_de_sare_si_rozmarin

Ingrediente:

  • 2 păstrăvi
  • 4 albuşuri
  • 2 căni sare grunjoasa
  • crenguţe rozmarin
  • 2 linguri cimbru uscat
  • 1 lămâie

Mod de preparare:

Incingi cuptorul. Cureţi peştele de solzi şi de intestine şi îl speli. Baţi albuşurile şi apoi încorporezi sarea. Pui cimbrul, câte o lingură, în cavita­tea fiecărui peşte şi laşi deoparte.

Aşezi 4 linguri din amestecul de albuşuri pe fundul unui vastermore- zistent. Pui peştii peste, iar cu restul amestecului îi îmbraci în totalitate.

Dai la cuptor 25-30 de minute. Când scoţi, spargi crusta de sare şi-l serveşti cu crenguţe de rozmarin şi feliutede lămâie.

Pastrav in crusta de sare si rozmarin

Pastrav_in_crusta_de_sare_si_rozmarin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.