Pasta italiana

Printeaza

Pasta italiana din: unt, branza de vaci, arpagic, ulei de masline, cascaval, sardele, boia, piper.

Ingrediente:Pasta_italiana

  • 150 g unt
  • 300 g branza de vaci
  • 50 g arpagic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g cascaval
  • 60 g sardele
  • boia
  • piper
  • masline si arpagic, pentru servire

Mod de preparare:

Freci untul spuma si il amesteci cu sardelele zdrobite bine cu furculita, cu branza de vaci, cascavalul ras, uleiul, sare, piper, boiaua si arpagicul tocat foarte marunt.

Aranjezi pasta pe un platou si o decorezi cu masline si cu arpagic.

Pasta italiana

Pasta_italiana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.