Paine cu branza cheddar

Printeaza

Paine cu branza cheddar din: unt, ulei de masline, ciuperci, faina, praf de copt, piper cayenne, oua, lapte batut, vita, branza cheddar, sare de mare, piper.

Ingrediente: Paine_cu_branza_cheddar

  • 2 linguri cu unt
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 250 g ciuperci, feliate
  • 180 g făină
  • 6 g praf de copt
  • 1/2 linguriţă piper cayenne
  • 3 ouă
  • 1/2 cană cu lapte bătut
  • 80 g carne de vită uscată, tăiată în fâşii
  • 100 g brânză cheddar rasă
  • sare de mare şi piper negru

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 180°C. Incălzeşte untul şi uleiul de măsline într-o tigaie, până când untul s-a topit. Adaugă ciupercile, căleşte-le până când lichidul lăsat s-a evaporat. Asezonează bine.
Cerne faina într-un castron. Adaugă praful de copt şi piperul. Intr-un vas, amestecă împreună ouăle şi laptele acru. Adaugă-le la ingredientele uscate şi amestecă bine pentru a le combina. Amestecă cu fâşii de carne uscată, brânză şi ciuperci.

Tapetează o formă de 23 cm lungime. Toarnă amestecul în tavă. Coace timp de 35-40 minute. Lasă pâinea să se răcească înainte de a o scoate din tavă. Serveşte cu salată de roşii.

Paine cu branza cheddar

Paine_cu_branza_cheddar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.