Orez sarbesc cu ardei capia si boia

Printeaza

Orez sarbesc cu ardei capia si boia din: orez, ceapa, ardei capia mari, sare, boia, pătrunjel verde.

Orez_sarbesc_cu_ardei_capia_si_boia

Ingrediente:

  • 200 g orez
  • 2 cepe mari
  • 3 ardei capia mari
  • sare
  • boia
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Cureţi şi toci ceapa mare şi ardeii capia. încingi ulei într-o tigaie şi căleşti ardeii şi ceapa până ce se înmoaie, adaugi orezul şi mai ţii totul pe foc timp de 3-4 minute, amestecând continuu, ca să nu se lipească orezul.

Răstorni totul într-o altă cratiţă, acoperi cu apă şi dai cratiţa la cuptor la temperatură medie. Laşi până se umflă orezul şi scade toată apa.

Când e gata, scoţi cratiţa din cuptor şi adaugi pătrunjelul verde tocat mărunt.

Orez sarbesc cu ardei capia si boia

Orez_sarbesc_cu_ardei_capia_si_boia

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.