Omleta cu praz
PrinteazaOmleta cu praz din: praz, patrunjel, oua, unt, sare, piper, parmezan, rucola, seminte de pin, busuioc.
Ingrediente:
- partea albă a unui praz
- 1/2 legătură pătrunjel
- 4 ouă
- 60 g unt
- sare
- piper
Pentru garnitură:
- 30 g parmezan
- 150 g rucola
- câteva seminţe pin
- 3-4 frunze busuioc proaspăt
Mod de preparare:
Prazul tăiat rondele se pune la călit în jumătate din cantitatea de unt.
Se presară sare şi piper şi se amestecă bine pentru a evita prinderea.
Se bat ouăle spumă, se adaugă, pătrunjelul tocat fin si restul untului si se toarnă compoziţia în tigaie.
Se lasă pe foc un minut, cât să se încingă omleta un pic, apoi se dă vasul la cuptor pentru terminarea coacerii.
Se serveşte cu salată de rucola cu parmezan, seminţe de pin si busuioc.
Omleta cu praz
Pofta buna!