Morun sau nisetru siberian

Printeaza

Morun sau nisetru siberian din: morun sau nisetru, sos de maioneza, aspic, salata a la rus, sos de peste si sare.

Ingrediente:Morun sau nisetru siberian

  • morun sau nisetru
  • sos de maioneză
  • aspic
  • salată a la rus
  • sos de peşte
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Se fierbe o bucată de morun sau nisetru, se lasă să se răcească bine, apoi se taie în felii. Se sărează.

Se glasează feliile de peşte cu sos de maioneză cu aspic şi după ce au fost lăsate să se răcească, se decorează după plac, glasîndu-le la urmă cu aspic. Se lasă să se răcească din nou.

Pe un platou lung se formează un postament de sa­lată de două degete înălţime, pe care se aranjează feliile de peşte cu marginile petrecute una peste alta.

De jur împreju­rul feliilor se modelează cu aspic tocat. Se îmbracă marginile postamentului cu maioneză, garnisind în jur cu crutone de aspic. Se serveşte cu sos de peşte, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.