Miniclatite de dovlecei

Printeaza

Miniclatite de dovlecei din: dovlecei, oua, cascaval, usturoi, faina, patrunjel, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Miniclatite de dovlecei

  • 3 dovlecei
  • 2 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ceapă
  • 3 linguri cu făină
  • pătrunjel
  • mărar
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă dovleceii de coajă, dă-i pe răză-toarea mică, pune-i într-un bol, adaugă sare şi lasă la scurs o jumătate de oră. Stoarce compoziţia rasă şi pune-o într-un bol curat.

In alt castron, amestecă ouăle, caşcavalul ras, usturoiul (poate fi usturoi verde) tocat şi ceapa tocată. Adaugă făina şi amestecă totul împreună cu pătrunjelul şi mărarul tocat.

Pune sare şi piper după gust. la din compoziţie cât pentru o clătită şi pune la prăjit în tigaia cu ulei încins. Rumeneşte pe ambele părţi. Repetă operaţia până termini compoziţia.

Scoate clătitele pe hârtie absorbantă şi serveşte cu sos de roşii proaspete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.