Mazare mexicana cu afumatura

Printeaza

Mazare mexicana cu afumatura din: praz, ceafa de porc afumata, cimbru, ulei, arpacas sau porumb dulce, supa de pasare si mazare.

 

Ingrediente:Mazare_mexicana_cu_afumatura

  • 1 fir praz
  • 300 g ceafă de porc afumată
  • 2 linguri cimbru proaspăt tocat
  • 1 lingură ulei
  • 250 g arpacaş prefiert sau boabe de porumb dulce
  • 500 ml supă de pasăre
  • 100 g mazăre congelată

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 220 °C. Se spală prazul şi se taie fâşii, ca şi carnea afumată. Se încinge uleiul şi se prăjesc carnea, prazul şi cimbrul cca 5 min.

Se adaugă boabele de arpacaş sau de porumb şi se dă totul în clocot. Se acoperă vasul cu un capac şi se dă la cuptor.

Se coace timp de cca 15 min. (ceva mai puţin dacă este vorba despre boabe de porumb dulce), apoi se adaugă boabele de mazăre şi se coc încă cca 15 min.
Se sărează şi se piperează după gust. Preparatul se serveşte fierbinte.

 

Mazare mexicana cu afumatura

Mazare_mexicana_cu_afumatura

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.