Mâncărică de ardei cu ficat de pui

Printeaza

O reteta de mancarica de ardei cu ficat de pui din: ardei capia, ficat de pui, usturoi, suc de rosii, sare, piper, cimbru, oregano, ulei si verdeata.

Ingrediente:Mâncărică de ardei cu ficat de pui

  • 1 ardei capia
  • 500 g ficat de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 l suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • ulei
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, îi usuci şi.îi coci pe grătar sau în tava aragazului, la cuptor. Decojeşti dovleceii şi îi laşi întegi, netăiaţi. Fierbi ficatul de pui pe jumătate. Căleşti apoi usturoiul şi ficatul în puţin ulei.

Adaugi sucul de roşii sau roşiile decojite şi tăiate cubuleţe, apoi condimentezi cu cele patru condimente. La final, înainte cu 2-3 minute, adaugi ardeii şi verdeaţa. Serveşti mâncarea călduţă.

Mâncărică de ardei cu ficat de pui

Mâncărică de ardei cu ficat de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.