Mancare de vinete cu rosii si patrunjel

Printeaza

Mancare de vinete cu rosii si patrunjel din: vinete, ceapa, rosii, ulei, patunjel, sare, piper.

Ingrediente:Mancare_de_vinete_cu_rosii_si_patrunjel

  • 2 vinete medii
  • 1 ceapă
  • 3 roşii
  • ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie vinetele cubuleţe. Presară deasupra sare şi lasă-le să se scurgă. Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă cubuleţele de vinete şi lasă să dea în câteva clocote.

Adaugă roşiile opărite, decojite şi tăiate cubuleţe. Toarnă deasupra o ceşcuţă cu apă călduţă şi lasă pe foc până se înmoaie vinetele.

Nu se amestecă, eventual doar se scutură cratiţa din când în când, pentru că vinetele se zdrobesc foarte uşor. La final, potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu verdeaţa.

Mancare de vinete cu rosii si patrunjel

Mancare_de_vinete_cu_rosii_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.