Iutari cu branza de burduf
PrinteazaIutari cu branza de burduf din: iutari, branza de burduf, ulei, usturoi si sare.
- 16 iutari, bureti albi iuti
- 200 g branza de burduf
- 2 linguri ulei
- 2 catei de usturoi
- sare
Mod de preparare:
Curatati iutarii de frunze si pamant, spalati-i bine sub jet de apa, ca sa eliminati nisipul strans intre lamele, lasati-i apoi sa se scurga pe un servet. Taiati-i bucati pe cei mai mari, cei mai mici poti fi lasati intregi.
Presarati bucatile cu sare si prajiti-le in ulei pe o parte, alaturi de usturoiul taiat marunt. (Usturoiul se elimina la final, este folosit doar pentru aromarea uleiului in care se prajesc iutarii).
Intoarceti iutarii cu partea prajita in sus si presarati deasupra branza de burduf. Lasati-i inca 5 minute la prajit, cu vasul acoperit, pana cand se topeste branza. Se sevesc calzi.
Iutari cu branza de burduf
Pofta buna!
Incoming search terms:
- bureti iuti cu branza
Iutarii sunt ciuperci de padure 😉