Gogonele murate in otet

Printeaza

Gogonele murate in otet din: gogonele, ceapa, zahar brun, otet din cidru, condimente pentru muraturi.

Ingrediente:Gogonele_murate_in_otet

  • 1 kg de rosii verzi, feliate
  • 12 cepe medii
  • 2 cani zahar brun
  • 1 cana otet din cidru
  • amestec de condimente pentru muraturi

 

 

Mod de preparare:

Pune intr-o tava, in mod alternativ, cate un strat de tomate verzi si un strat de ceapa cu sare. Lasa-le sa stea peste noapte. Scurge bine a doua zi. Acopera cu apa si da-le la fiert 30 de minute. Scurge-le din nou.

Adauga zaharul, otetul din cidru, precum si condimentele si fierbe-le cam 1 ora. Muta-le apoi in borcane sterilizate si sigileaza.

Gogonele murate in otet

Gogonele_murate_in_otet

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi plac gogonelele murate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.