Gasca cu legume la cuptor

Printeaza

Gasca cu legume la cuptor din: piept si pulpe de gasca, cartofi, ardei gras rosu, ceapa verde, fasole verde, rosii decojite, sos de ciuperci, ulei, busuioc, sare, piper si patrunjel.

Gasca_cu_legume_la_cuptor

 

Ingrediente:

  • pieptul şi pulpele de la gâscă
  • 500 g cartofi
  • ardei gras roşu
  • 2 fire ceapă verde
  • 200 g fasole verde
  • 3 roşii decojite
  • 3 linguri sos de ciuperci
  • 1 lingură ulei
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Fierbi timp de 20-30 de minu­te pieptul-şi pulpele de gâscă. Cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe îi pui într-o tavă cu ulei. Adaugi apoi fasolea păstăi, sosul de ciuperci, carnea de gâscă feliată, ardeiul feliat, ceapa verde tăiată inele, roşiile tăiate mărunt. Condimentezi cu sare, piper, busuioc verde sau uscat şi pătrunjel verde fin tocat.

Dai tava la cuptor, la foc potrivit, timp de 30-40 de minute sau până când carnea este moale. Serveşti mâncarea fierbinte, cu o salată de sfeclă roşie sau după preferinţă.

 

 

Gasca cu legume la cuptor

Gasca_cu_legume_la_cuptor

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.