File de crap la cuptor cu usturoi

Printeaza

File de crap la cuptor cu usturoi din: file de crap, smantana, usturoi, lamaie, sare, piper, ulei.

Ingrediente:File de crap la cuptor cu usturoi

  • 800 g file de crap
  • 300 ml smântână de gătit
  • 2 căţei de usturoi
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Spală peştele, zvântă-l şi asezonează-l cu sare şi piper. Rumeneşte-l pe ambele părţi într-o tigaie nonaderentă, în puţin ulei.

Scoate-l şi aşază-l într-o tavă.

In aceeaşi tigaie, căleşte usturoiul, adaugă smântână şi zeama de lămâie. După ce dă în clocot, toarnă amestecul peste peşte şi dă-l la cuptor până se rumeneşte.

Serveşte preparatul cu decor de verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.