Ficatei de pui la gratar cu legume

Printeaza

Ficatei de pui la gratar cu legume din: ficatei de pui, ulei, boia, ceapa, faina, dovlecel, lamaie, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Ficatei_de_pui_la_gratar_cu_legume

  • 500 g ficătei de pui
  • 5 linguri de ulei de măsline
  • 1 lingură de boia (dulce sau iute)
  • 2 cepe
  • 1 lingură de făină
  • 1 dovlecel
  • 1 lămâie
  • 1 ardei gras roşu
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Amestecă făina cu boiaua, sărează şi piperează după gust, adaugă uleiul şi omogenizează. Pune ficăţeii de pui în acest amestec şi lasă vasul acoperit la frigider 10 minute.

Taie dovleceii în cubulete sau în feliute, ardeiul în pătrate şi ceapa rondele. Inşiră pe beţele de frigăruie unse cu ulei astfel: ficăţei, felii de lămâie, ceapă ardei si rondele de dovlecel.

Repetă până se umple frigăruia, apoi frige-le pe grătar.

Ficatei de pui la gratar cu legume

Ficatei_de_pui_la_gratar_cu_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.