Ficaţei de pui cu legume

Printeaza

Ficaţei de pui cu legume

Ingrediente:Ficaţei de pui cu legume

  • 1/2 kg ficăţei
  • 2 dovlecei tineri
  • 3-4 morcovi
  • 5-6 cartofi
  • 3 roşii
  • 3-4 fire de ceapă verde
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Tai ceapa rondele subţiri, o căleşti în ulei şi când este aurie adaugi ficăţeii. După câteva minute pui cartofii tăi­aţi rondele şi mor­covul ras şi torni şi o ceaşcă de apă.

Do­vleceii îi tai cubuleţe, îi adaugi în cratiţă şi laşi mâncarea să fiarbă.

Când toate sunt fierte, adaugi roşiile tăiate, mărunt, presari sare şi piper, mai fierbi 15-20 de minute, dai mân­carea deoparte şi presari pătrunjelul tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.